Këto shenja horoskopi përballen me vështirësi në jetë, por ka një arsye për këtë - Astro - Kosova Sot
Këto shenja horoskopi përballen me vështirësi në jetë, por ka një arsye për këtë

Këto shenja horoskopi përballen me vështirësi në jetë, por ka një arsye për këtë

Jeta është diçka fantastike. Megjithatë, herë pas here, disa shenja të zodiakut nuk i kanë gjërat aq të thjeshta dhe në shumicën e rasteve, shkaku i problemeve është brenda tyre.

Dhe ja ç’thonë yjet për këtë:

Gaforrja

Problemi yt është pavendosmëria jote. Ndonjëherë nuk i merr vetë vendimet, por e bëjnë të tjerët për ty dhe kjo ndonjëherë nuk të leverdis. Pavendosmëria nuk ju lejon ta jetoni jetën ashtu si duhet.

Akrepi

Gjithmonë besoni tek drejtësia dhe e vërteta.  Jeni të hipnotizuar nga bota dhe njerëzit që rrethojnë jetën tuaj. Sidoqoftë gjithë ky besim në gjithçka nuk ju lejon të jetoni në maksimum jetën tuaj.

Peshqit

Jetoni në botën tuaj plot iluzione dhe të shpikur.

Jetoni në një botë tuajën, të ndërtuar nga ëndrrat dhe realitetet iluzinoare. Dhe kjo sigurisht nuk ju ndihmon ta jetoni maksimalisht jetën tuaj sepse është si të jeni në një metarealitet, nuk shihni atë që jeta ka për t’ju ofruar sepse jeni shumë të zënë duke jetuar në botën tuaj iluzionare.

Të gjitha këto shenja i përkasin të njëjtit element: uji

Shenjat e ujit janë shumë të ndikueshme nga jashtë dhe kjo sjell kontradikta e probleme në jetën e tyre të vështirë dhe gjithmonë në konflikt.

 

(Kosova Sot)

23 orë e 48 minuta më parë
17/01/19