- Astro - Kosova Sot
Shenjë e ditës: Gaforrja

Shenjë e ditës: Gaforrja

Hëna në shenjën tuaj sot ju bën veçanërisht intuitiv dhe të ndjeshëm ndaj kërkesave të njerëzve që ju rrinë pranë.

Ju nuk doni që njerëzit që ju duan të vuajnë dhe, për të parandaluar që kjo të ndodhë, jeni gati të sakrifikoni veten.

Nëse keni kafshë, mund të argëtoheni me sjelljet e tyre të ëmbël sot. Në punë mund të merrni një propozim për një bashkëpunim të ri.


(Kosova Sot)

11 orë e 36 minuta më parë
20/02/19