Auto&Tech - Kosova Sot

Veturat e reja elektrike do të mbushen për 15 minuta

Auto&Tech >

Gjenerata e ardhshme e veturave elektrike do të mund t’i mbushin bateritë e tyre brenda 15 minutash. Një grup i kompanive prodhuese, përfshirë BMW-në, Porschen dhe Siemensin, kanë thënë se ata e...

8 orë e 57 minuta më parë

Facebook me një problem tjetër

9 orë e 8 minuta më parë

Modeli i ri "2019 Skoda Scala", rival për "VW Golf' dhe "Ford Focus"

Ky është modeli fringo i ri "Skoda Scala", rivali i...

18 orë e 32 minuta më parë

Me 6 kamera dhe ekran të veçantë, dalin pamjet e para të Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 është një prej smartfonëve më...

8 orë e 17 minuta më parë
Më shumë