Zbulohen disa nga fshehtësitë e enterierit të "2018 Mercedes A-Class" - Auto&Tech - Kosova Sot
Zbulohen disa nga fshehtësitë e enterierit të "2018 Mercedes A-Class"

Zbulohen disa nga fshehtësitë e enterierit të "2018 Mercedes A-Class"

Risia "Mercedes A-Class' po vjen bashkë me debutimin e tij te "Geneva Motor Show", por se tani më shumë detaje janë lansuar në sistemin e ri informues, ku përfshihet inteligjenca artificiale (AI). Me modelin e ri "A-Class" të gjitha modelet posedojnë ekran prej 17.78 centimetra që vijnë si standard. Po ashtu, ka edhe disa opsione për të lejuar shtimin e një kombinimit të dy ekraneve, njëri prej 17.78 centimetra e tjetri 25.04 centimetra, apo ka një opsion ky të dy ekranet mund të jetë me madhësinë prej 25.04 centimetra. Po ashtu, ka një opsion me vetëm një ekran. Kjo lëvizje te modeli "AClass" sjell teknologjinë e fundit të "Mercedes"-it. Gjithçka punon si më së miri, përfshirë këtu edhe informacione e tjera, si navigacioni dhe lidhjet. Risia më e madhe është enterieri i ri te "A-Class" në sistemin e ekran binjak përballë shoferit. 

(Kosova Sot)

17 orë e 26 minuta më parë
10/12/18