Modeli i ri "2020 Mercedes E-Class" spiunohet në formën "All-Terrain" - Auto&Tech - Kosova Sot
Modeli i ri "2020 Mercedes E-Class" spiunohet në formën "All-Terrain"

Modeli i ri "2020 Mercedes E-Class" spiunohet në formën "All-Terrain"

Modeli aktual "Mercedes E-Class" duket se po ecën drejt jetëgjatësisë nga këto foto të spiunuara ku zbulojnë se "Mercedes"-i aktualisht është duke zhvilluar versionin e freskuar të modelit të tij të gjeneratës së pestë. Këtu shihet "EClass All Terrain", që sugjeron se "Mercedes"-i do të ri futet në linjën "E-Class", që përfshin "AllTerrain", modelet konvencionale dhe "estate", plus variantet "Coupe" dhe "Cabriolet". Fotot e dëshmojnë se ky përmirësim do të jetë i ngjashëm me përmbajtjen e kompletuar në modelin "CClass", më herët këtë vit. Përmirësimet te "E-Class All Terrain" do të jetë të pakta. Ndryshimet nga brenda janë të vogla derisa brenda janë më të ndryshme. Sistemi i ri "MBUX" do të jetë i integruar, duke prezantuar asistencën në aktivizimin përmes zërit me "Hey Mercedes". Modelet kanë motorin me gjashtë cilindra "AMG" me motorët "AMG 43" dhe "V8". 

 

(Kosova Sot)

3 orë e 58 minuta më parë
21/01/19