Prezantohet risia "2019 BMW 8 Series Convertible" - Auto&Tech - Kosova Sot
Prezantohet risia "2019 BMW 8 Series Convertible"

Prezantohet risia "2019 BMW 8 Series Convertible"

Të gjitha seritë e reja "BMW 8 Series Convertible" edhe zyrtarisht janë prezantuar - e në vijim ju sjellim modelin e ri tri javë para prezantimit të tij. Modeli i ri megjithëse do të dalë në shitje në muajin prill 2019. Natyrisht, është pikërisht kulmi i ri që është në interesimin dhe fokusin kryesor. Kulmi i tij mund të letër 15 sekonda derisa është duke lëvizur në shpejtësi deri 50 kilometra në orë, dhe ofrohet standard me ngjyrën e zezë dhe të hirtë të errët. Sikurse modeli "Coupe", modeli "Convertible" përdor katër ulëse. Ka pak më pak hapësirë se sa "Coupe" për t'u akomoduar. Diku tjetër, dizajni nga brenda pak a shumë është i ngjashëm me modelin "Coupe". Një opsion tjetër që është risi është mundësia për ngrohjen e shoferit he të pasagjerit nga përpara, duke fryrë ajër të ngrohtë në tri nivele intensiteti. 

 

(Kosova Sot)

3 orë e 52 minuta më parë
21/01/19