Mënyra e thjeshtë për të ndezur makinën kur i harxhohet bateria (Video) - Auto&Tech - Kosova Sot 
Mënyra e thjeshtë për të ndezur makinën kur i harxhohet bateria (Video)

Mënyra e thjeshtë për të ndezur makinën kur i harxhohet bateria (Video)

Problemi me ndezjen e veturës në çelës është një ndër më të zakonshmit për ngasësit e veturave, e sidomos në periudhën e dimrit.

Në të shumtën e rasteve, makina mund të mos ndezë si pasojë e harxhimit të baterisë, apo edhe ndonjë defekti të brendshëm të motorit.

Por, në rast se nuk i keni pajisjet e duhura me vete dhe nuk jeni në gjendje ta rregulloni atë, ekziston një metodë e thjeshtë për ndezjen e makinës.

Gjithçka çfarë iu nevojitet është një litar.

 

(Kosova Sot)

21 orë e 11 minuta më parë
21/03/19