Dashuri - Kosova Sot
Dashuri
Dashuri

Roman dashurie: Kur e shijon dashurinë (1)

PROLOG Njëzet muaj më parë Nuk e di ç'të të them, Nuk di çka të them. Di vetëm që, duke u përkujdesur për ty, kam më shumë dhembje ROMEO I thelluar në mendime të errëta dhe mërzi, e parkova "Jeep"-in afër rrugicës. Kurrë nuk kisha qenë në këtë pjesë të qytetit. As që dija se ekzistonte. Qielli i natës ishte i errët, derisa dimri i vonë më irritonte edhe...

Dashuri

Ngjarje e vërtetë: Si u takova me dashnoren e burrit (3)

Kam lëvizur tutje dhe erdha në përfundim se nuk ka ndonjë arsye që...

Dashuri

Joshja, nëse i pëlqen do e kuptosh nga këto gjeste të thjeshta

Në dashuri, sidomos në fazën e shoqërimit, trupi komunikon shumë më...

Dashuri

Po bëj seks të 'cmendur' me ish të dashurin tim...

 Isha tepër e frustruar nga mungesa e iniciativës seksuale te i dashuri im, sa...

Dashuri

Ngjarje e vërtetë: Si u takova me dashnoren e burrit (2)

E kisha kërkuar gjatë, e kur përfundimisht e gjeta, dukej se do të ishte...

Dashuri

Roman dashurie: Si u dashurova në ty (119)

Po i mbanim bashkë gishtërinjtë sipër mishit të njëri tjetrit, derisa...

Dashuri

A duhet t’i lani çarçafët menjëherë pas seksit? Ja ç’thotë gjinekologia

Megjithatë, mos u ndjeni keq. Në rezultatet e një sondazhi të vogël nga...

Dashuri

A është normale të mendosh për dikë tjetër gjatë seksit, a mund të quhet kjo tradhëti?

Bëjmë dashuri, seks, kalojmë më të çdo moment të...

më të lexuarat

1.

Historia/ “Pasi ko...

8 orë e 21 minuta më parë
2.

Rrëfimi tronditës:...

2 orë e 1 minuta më parë
3.

Historia e zjarrtë ...

20 orë e 32 minuta më parë
4.

A duhet t’i lani ...

3 orë e 35 minuta më parë
5.

Harrojeni viagra-n, ...

5 orë e 1 minuta më parë

instagram

Më shumë