Në këto vite meshkujt janë më aktivë në seks - Dashuri - Kosova Sot
Në këto vite meshkujt janë më aktivë në seks

Në këto vite meshkujt janë më aktivë në seks

A ekzistojnë me të vërtetë periudhat më të mira në jetë për seks?

Hulumtimet e kryera në Hungari tregojnë se një gjë e tillë sigurisht se ekziston.

Meshkujt më shpesh përjetojnë seksin ndërmjet moshës 25-29vjeç, por vala e re e zgjimit të libidos është në periudhën prej moshës 45 deri 49-vjeç.

Studimi është publikuar në revistën Journal of Sexual Medicine, dhe ka përfshirë meshkujt e moshës 20 deri 54 vjeç, të cilët nuk kishin disfunksion erektil.

(Kosova Sot)

4 orë e 28 minuta më parë
10/12/18