Si ta njihni një femër se ka pasur seks natën e kaluar? - Dashuri - Kosova Sot
Si ta njihni një femër se ka pasur seks natën e kaluar?

Si ta njihni një femër se ka pasur seks natën e kaluar?

Nëse ndonjë ditë ju tërheq në veçanti një femër, të cilën e shihni shpesh, është e mundur të ketë përjetuar seksin. Sa më shumë që janë aktive në seks, trupi i tyre lëshon më shumë fermonë, të cilët tërheqin meshkujt.

Nëse femra është e disponuar më shumë se herët tjera, ky është njëri prej shenjave se ajo mbrëmë ka pasur kontakt fizik. Ky dallim në disponim është sidomos i dukshëm nëse femra është nën stres.

Përveç asaj që ndihet më mirë, dhe duket më mirë, format e fytyrës dhe shkëlqimi në sy “do të zbulojë” se çfarë ka bërë natën e kaluar.

(Kosova Sot)

3 orë e 57 minuta më parë
10/12/18