Poezi e rrallë, punëtori operativ ‘sfidon’ ushtrinë amerikane: “Ej ç‘tregon ti, frikacaku amerikan?! S’e din se në Shqipëri… - Dossier - Kosova Sot
Poezi e rrallë, punëtori operativ ‘sfidon’ ushtrinë amerikane: “Ej ç‘tregon ti, frikacaku amerikan?! S’e din se në Shqipëri…

Poezi e rrallë, punëtori operativ ‘sfidon’ ushtrinë amerikane: “Ej ç‘tregon ti, frikacaku amerikan?! S’e din se në Shqipëri…

Ish-kreu i arkivës në Ministrinë e Brendshme Kastriot Dervishi ka publikuar sërish një ‘dokument’ të rrallë që i përket kohës së diktaturës komuniste.

Në rrjetin social ‘facebook’, Dervishi ka publiku8ar poezinë e një punëtori operativ i cili i thur lavde regjimit të kohës duke sfiduar ushtarët amerikanë.

Postimi i plotë:

Poezi për Sigurimin

Në të kaluarën, në jo pak raste hasim edhe poezi për armën e Sigurimin dhe punëtorin operativ. Një prej këtyre është edhe kjo që bashkëlidhet, e cila tregon qartë se për çfarë e dashuronte njeriu i ri i komunizmit, punëtorin operativ.

Image

(Kosova Sot)

30 minuta më parë
13/12/18