Editoriali - Kosova Sot

Edi Rama, si Enver Hoxha

Editoriali >

Presidenti i Shqipërisë refuzoi të dekretonte një ministër të Jashtëm pa përvojë dhe me shqetësimin se ka qëndrime të rrezikshme për Kosovën, por nuk mund ta ndalte...

2 orë e 51 minuta më parë

Kosova në kolaps

2 orë e 55 minuta më parë

Reçaku

2 orë e 42 minuta më parë

Si u rihap tema e Pavarësisë?

Ka një pyetje pa përgjigje edhe pas takimit të djeshëm...

2 orë e 58 minuta më parë

Të përçarë rreth taksës

Presidenti sërish e ka sfiduar Qeverinë "Haradinaj", duke...

2 orë e 27 minuta më parë
Më shumë