Kulturë - Kosova Sot

Si u prezantuan të përçarë shqiptarët në konferencën e versajës?

Kulturë >

Presidenti Wilson për shqiptarët e foli vetëm një fjali Delegacionin nga Amerika e përbënin Nuredin Vlora ( ishte i martuar me mbesën e Woodrow Wilson-it, president i SHBA-së, por që pas pesë...

11 orë e 49 minuta më parë

Kush qeshet i fundit?

4 orë e 59 minuta më parë

Ekspozitë nga artistët R.Kasapolli dhe I.Muharremi, në Biblotekën Kombëtare

Ca lecka, xhinse, materiale të ndryshme, të disejnuara nga artisti...

3 orë e 50 minuta më parë

Madona pritet që të performojë në 'Eurovizion 2019'

Tema e këtij viti në 'Eurovizion' ka të bëjë...

4 orë e 9 minuta më parë
Më shumë