Gazmend Freitag, ekspozitë në Ambasadën e Shqipërisë në Vjenë - Kulturë - Kosova Sot
Gazmend Freitag, ekspozitë në Ambasadën e Shqipërisë në Vjenë

Gazmend Freitag, ekspozitë në Ambasadën e Shqipërisë në Vjenë

Ekspozitë në Ambasadën e Shqipërisë në Vjenë me rastin e dyerve të hapura të Ambasadëës, për herë të tretë radhazi. Edhe kësaj here, piktori shqiptar Gazmend Freitag (48) ekspozon eksponate në vaj dhe grafika kryesisht me motive shqiptare. Si vepër kryesore krahas “Bareshës ” dhe “Shqiponjës” në vaj do të ekspozohet për  herë të parë edhe portreti i Pjetër Bogdanit, “Nusja nga Mitrovica” si grafika mjaft bukur të realizuara të cilat shpesh jan publikuar në mediat e ndryshme.

Ekspozitës i bashkangjitet edhe piktorja shqiptare Ilirjana Ajeti si dhe fotografi Gjergj Mazi. Kjo ekspozitë në ambientet e ambasadës do të qëndrojë e hapur gjatë gjithë muajit.

Ambasadën e Shqipërisë

Mai 2017, 11.00 Uhr
Prinz-Eugen-Straße 18

Vjenë, AUSTRI

(Kosova Sot)

Baresha, 201320.jpgNusja nga Mitrovica118

5 orë e 4 minuta më parë
16/12/18