Ekspozitë për 550- vjetorin e Skënderbeut në Athinë - Kulturë - Kosova Sot
Ekspozitë për 550- vjetorin e Skënderbeut në Athinë

Ekspozitë për 550- vjetorin e Skënderbeut në Athinë

Ekspozitë, me harta e libra të koleksionistit Jorgo Kolomihalit, të Bibliotekës Genadios ne Athinë dhe koleksioni i Patricia Nooge për Skënderbeun, prezantimi i librit të studiueses greke Makis Paizi Apostolu për Skënderbeun dhe një kumtesë "Skënderbeu dhe Evropa" në emër të Muzeut Historik Kombëtar përkujtuan 550 vjetorin e Skënderbeut në Athinë. Një organizim nën kujdesin e Dr Maria Georgopulos, drejtoreshës së Genadios Library dhe Ambasadores shqiptare në Athinë, Znj Ardiana Hobdari mblodhi njerëz të kulturës për të përkujtuar një prej figurave më të shquara të historisë shqiptare.

(Kosova Sot)

18 orë e 56 minuta më parë
21/01/19