Abazi: Baton Haxhiu është po aq rrenc e i rrezikshëm sa edhe njerëzit që e mbështesin atë! - Lajme - Kosova Sot
Abazi: Baton Haxhiu është po aq rrenc e i rrezikshëm sa edhe njerëzit që e mbështesin atë!

Abazi: Baton Haxhiu është po aq rrenc e i rrezikshëm sa edhe njerëzit që e mbështesin atë!

Analisti Haki Abazi ka komentuar intervistën e Shkumbin Mehmetit. Sipas tij “ Klan Kosova eshte medium dezinformues, destabilizues, shperndares i mjegulles dhe ne kerkim te perdorimit te gjysem vertetes per agjenda te flliqura politike. Nuk duhet toleruar destabilzimi i vendit per te ruajtur kontrollin kriminal mbi vendin nepermejt kaosit te kontrolluar çfare po kerkon Klani K i shtyre pikerisht prej atyre qe e kane sjellur vendin ne kete gjendje dhe po kerkojne trashigimtaret e tyre tek dezertoret e VV.  Batoni eshte po aq rrence e i rrezikshem sa edhe njerezit qe e mbeshtesin ate.”

(Kosova Sot)

16 orë e 17 minuta më parë
10/12/18