Samiti i Sofjes, pas takimeve një foto e përbashkët - Lajme - Kosova Sot
Samiti i Sofjes, pas takimeve një foto e përbashkët

Samiti i Sofjes, pas takimeve një foto e përbashkët

Samiti i Bashkimit Europian në Bullgari ka bërë bashkë sot liderë – përfaqësues të shteteve të Ballkanit Perëndimor dhe nga ata të shumë vendeve të Bashkimit Europian.

 

Pas takimeve dhe diskutimeve në panel, liderët kanë realizuar edhe fotografinë e përbashkët të tyre si pjesëmarrës në Samitin e BE-së të vendeve të Ballkanit Perëndimor për 2018.

 

'Image

 

(Kosova Sot)

23 orë e 4 minuta më parë
17/01/19