ATK, diskutim për tatimpaguesit - Lajme - Kosova Sot
ATK, diskutim për tatimpaguesit

ATK, diskutim për tatimpaguesit

Administrata Tatimore e Kosovës nesër do të mbaj takim të përbashkët me palët e interesit dhe donatorët, me të cilët do të diskutohen tema me interes për tatimpaguesit.

Po ashtu, do të prezantohen të arriturat dhe aktivitete tjera për periudhën janar-qershor të këtij viti. 2018.


(Kosova Sot)

19 orë e 24 minuta më parë
15/12/18