Fshehtësitë e kullës së Ajfelit - OK KIDS - Kosova Sot
Fshehtësitë e kullës së Ajfelit

Fshehtësitë e kullës së Ajfelit

Është për t'u befasuar se sa pak dimë për monumentin më të njohur në Francë, dhe në botë. Kulla e Ajfelit është plot detaje të mrekullueshme, nëse shikoni pak më afër

Ka oxhak industrial
Ka banesë në të

Ka postë

Ndër të ka bunker luftarak

Ka edhe kopshte

Cafe La Bonbonnière de Marie

Kjo kafene e vogël është sekreti i Parisit.

Në kullë ka edhe emra

Më parë ka pasur shkallë spirale

Kulla është dashur të rrënohet pas 20 viteve

(Kosova Sot)

10 orë e 48 minuta më parë
15/12/18