Kush e shpiku televizorin? - OK KIDS - Kosova Sot
Kush e shpiku televizorin?

Kush e shpiku televizorin?

Televizorin e zbuluan anglezi dhe rusi John Logie Bard dhe Vladimir Zworykin ne Amerik në vitin 1926, tv-të janë shitur në mes të viteve 1928 dhe 1934 në SHBA dhe Rusi.

Televizori i parë elektronik komercial Telefunken në Gjermani 1934 pastaj në Francë 1936 Angli 1936 SHBA 1938.


(Kosova Sot)

17 orë e 27 minuta më parë
10/12/18