Ç'kanë të përbashkët të gjitha gjallesat? - OK KIDS - Kosova Sot
Ç

Ç'kanë të përbashkët të gjitha gjallesat?

Të gjithë organizmat kanë nevojë për ushqim për energjinë e cila është e nevojshme për të jetuar dhe për t’u rritur.

Ato të gjitha qesin jashtë produktet e mbetura, dhe detektojnë ndryshimet në ambientet e tyre dhe reagojnë ndaj tyre.

Të gjithë organizmat e gjallë ndjekin ciklin e jetës nga rritja dhe zhvillimi, shumimi dhe vdekja. 

(Kosova Sot)

5 orë e 43 minuta më parë
17/01/19