Pse lepujt ikin nga ne? - OK KIDS - Kosova Sot
Pse lepujt ikin nga ne?

Pse lepujt ikin nga ne?

Është fakte se lepujt qëndrojnë gjithmonë larg nga ne.

Ne duhet të pyesim veten se si është ndjenja e të qenurit lepur. A është frikë, apo ikë vetëm kur e sheh se po vjen diçka e madhe?

Lepujt shpesh janë në rrezik, transmeton gazeta Kosova Sot Online.

Dhelpërat, skifterët, dhe kafshët e tjera përpiqen për t’i ngrënë ata. Kur një lepur e sheh një person që vjen, ai nuk pret për të ditur nëse ai person është mik apo armik i tij. Ai vetëm ikë.

 

(Kosova Sot)

3 orë e 17 minuta më parë
20/01/19