Fakte interesante për Albert Einstein - OK KIDS - Kosova Sot
Fakte interesante për Albert Einstein

Fakte interesante për Albert Einstein

Albert Einstein ishte një nga fizicientët më të mirë dhe më të njohur të shekullit të 20-të.

Ai nuk ishte një student shumë i mirë në ditët e tij shkollorepor gjithmonë shkëlqente në matematikë, fizikë dhe në gjuhë latine.

Ai ishte gjithashtu i papërshtatshëm për ndjekjen e orareve të shkollës dhe metodave të tyre të modës së vjetër për të mësuar.

Në pjesën më të madhe të kohës ai mësonte fizikën, matematikën dhe filozofinë vetë.

Ai ishte një fëmijë i turpshëm por kurioziteti i tij ishte fenomenal.

Ai ishte jashtëzakonisht kurioz për gjërat të cilat i shihte. Ishte i pasionuar edhe për muzikën, ai luante piano ose violinë dhe i kishte mësuar mirë sonatat e Mozart-it. (Kosova Sot)

Image
Image

19 orë e 3 minuta më parë
17/12/18