Koshi i shënuar nga lartësia më e madhe - OK KIDS - Kosova Sot
Koshi i shënuar nga lartësia më e madhe

Koshi i shënuar nga lartësia më e madhe

Brett Stanford, Derek Herron dhe Scott Gaunson janë ngjitur në një majë të lartë në Zvicër nga ku kanë shënuar një kosh nga një lartësia prej 180 metrash, duke thyer kështu rekordin e Guinness-it. 

(Kosova Sot)

1 orë e 15 minuta më parë
13/12/18