Si të fluturoni? - OK KIDS - Kosova Sot
Si të fluturoni?

Si të fluturoni?

Qëndroni në mes të derës, me krahët tuaj shtyni presion kundër kasës së derës. Lëvizni ngadalë me krahët e mbështetur në kasë të derës dhe për një moment do ta shihni vetën duke fluturuar, transmeton gazeta Kosova Sot Online.

Kujdes!

Këmbët ngritni lartë në mënyrë që të mos prekni në tokë sepse kështu fluturimi do të jetë i mundshëm dhe do të kaloni çaste të mrekullueshme.

(Kosova Sot)

20 orë e 48 minuta më parë
19/12/18