Ja çfarë s'keni ditur për flokët e njeriut - OK KIDS - Kosova Sot
Ja çfarë s

Ja çfarë s'keni ditur për flokët e njeriut

Zakonisht një njeri ka në kokë rreth 100.000 qime floku.

Tek flokëkuqtë kjo shifër arrin në 90.000, te bjondet në 140.000 dhe tek brunet diçka në mes të këtyre dy shifrave.

Mesatarisht, çdo ditë bien nga 50 deri në 100 fije floku.

(Kosova Sot)

3 orë e 27 minuta më parë
21/01/19