Fakte interesante për mushkonjat - OK KIDS - Kosova Sot
Fakte interesante për mushkonjat

Fakte interesante për mushkonjat

Mushkonjat na shqetësojnë vazhdimisht gjatë verës, por ato janë ekspertet më të rralla në dëgjim,raporton Gazeta Kosova Sot Online

Një studim në Mbretërinë e Bashkuar në vitin 2001, ka zbuluar se insektet kanë antena tejet të ndjeshme që kryejnë vibracione të shumta. Dhe jo pak, por kanë 16 mijë qeliza në receptorët e tyre të dëgjimit.

Këtë e përdorin kryesisht për të zbuluar nëse anëtarët e gjinisë së kundër janë afër ose larg.

 

(Kosova Sot)

3 orë e 35 minuta më parë
17/01/19