Opinione - Kosova Sot

Evropa në rrëmujë

Opinione >

Shkruan: RICHARD N. HAASS Evropa përfshin vendet më të gatshme që të punojnë me SHBA-në në frenimin e agresionit të Rusisë; integrimit të Kinës në tregtinë globale dhe kornizat...

18 orë e 48 minuta më parë

Kosova ime-urime Ushtrinë!

18 orë e 51 minuta më parë

Po na copëtohet territori

18 orë e 56 minuta më parë

Revolucioni që i nevojitet Evropës

Shkruan: GUY VERHOFSTADT Kryengritja për të cilën Evropa ka...

19 orë e 15 minuta më parë

Theresa May mbijeton

Shkruan: Polly Toynbee Ajo mbijetoi duke u përbetuar se më nuk do...

19 orë e 16 minuta më parë
Më shumë