Planeti X - Kosova Sot

Ku qëndrojnë shpirtrat e këqij

Planeti X >

Energjitë negative, apo shpirtrat e këqij - djajtë, zakonisht gjenden në purgator, apo ferr. Nga aty ato vijnë në Tokë dhe mund të ndikojnë te ne, njerëzit,raporton Gazeta Kosova Sot S hpirtrat...

12 orë e 22 minuta më parë

Enigmat e pazgjidhura të historisë

18 orë e 24 minuta më parë

Rrëzimet e "aeroplanëve fantazmë"

12 orë e 16 minuta më parë

Vendbanimet në Hënë do të duken sikur shtëpia e "Teletubbies"

Emisioni për fëmijë, "Teletubbies", duket të...

17 orë e 37 minuta më parë

Vende të cilat janë po aq misterioze sa Trekëndëshi i Bermudës

Secili ka dëgjuar ose lexuar për Trekëndëshin e...

18 orë e 29 minuta më parë
Më shumë