Udhëtimi komercial në hapësirë - Planeti X - Kosova Sot
Udhëtimi komercial në hapësirë

Udhëtimi komercial në hapësirë

Udhëtimi komercial në hapësirë është një çështje që diskutohet shumë, mirëpo gjërat pritet të bëhen të vështira në këtë drejtim. Hëna, asteroidet dhe misionet tjera komerciale nuk pritet të ndodhin në dy vjetët e ardhshëm 

(Kosova Sot)

15 orë e 32 minuta më parë
15/12/18