A ekziston një Diell i dytë dhe a është NASA duke e fshehur atë? - Planeti X - Kosova Sot
A ekziston një Diell i dytë dhe a është NASA duke e fshehur atë?

A ekziston një Diell i dytë dhe a është NASA duke e fshehur atë?

A stronomi i mirënjohur Paul Cox, thotë se NASA mundohet që ta fshehë ekzistimin e një Dielli të dytë. Ky pohim nga një figurë kaq e njohur ka bërë që ithtarët e teorive të konspiracionit të interesohen fort për këtë temë."Ju mund ta pyesni veten se çka është ai objekt i madh i rrumbullakët, afër Diellit, raporton Gazeta Kosova Sot

Epo, ai është një Diell i dytë", thotë midis tjerash Cox. "Nuk e di a e keni ditur se i kemi dy diej, por kjo është e vërtetë. NASA dhe organizatat e tjera të ngjashme rëndom e fshehin nga ne ekzistimin e këtij Dielli të dytë dhe nuk na e thonë të vërtetën". Ka pasur shumë reagime, jo vetëm nga mbështetësit e teorive të konspiracionit, të cilët kanë shprehur mahnitjen e tyre që një figurë kaq e lartë dhe e njohur flet haptazi për këtë gjë, e cila më parë konsiderohej vetëm si teori e rëndomtë e konspiracionit, apo thjesht, një rrenë. 

(Kosova Sot)

5 orë e 11 minuta më parë
19/01/19