Terapia japoneze me ujë që shëron shumë sëmundje - Shëndetësia - Kosova Sot
Terapia japoneze me ujë që shëron shumë sëmundje

Terapia japoneze me ujë që shëron shumë sëmundje

Në Japoni sot është shumë popullore që të konsumojnë ujë menjëherë pasi zgjohen nga gjumi. Dobinë nga kjo terapi e kanë dëshmuar edhe shumë teste. Kjo pasi është dëshmuar se shumica e sëmundjeve shfaqen si pasojë e mungesës së lëngjeve në organizëm. Uji është komponent kryesor i metabolizmit: të gjitha mineralet dhe mikroelementet e tretuar në ujë absorbohen në gjakrrjedhje dhe depërtojnë nga qeliza në qelizë. Kur mungon uji në metabolizëm, shfaqen sëmundje të ndryshme. Deri 100 për qind shërohen këto sëmundje: Dhimbjet e kokës, dhimbjet në trup, sëmundjet e zemrës, artriti, epilepsia, mbipesha, kapsllëku, astma, tuberkulozi, meningjiti, sëmundjet e veshkave, gastriti, diarreja, hemorroidet, sëmundjet e syve, mitrës, çrregullimet menstruale ...etj.

TERAPIA ME UJË. MËNYRA E SHËRIMIT:

- Në mëngjes, porsa të zgjoheni, para se të pastroni dhëmbët, pini 4 gota ujë të vakët prej 160 ml. - Pastroni dhëmbët, por mos pini më asgjë në një afat prej 45 minutash. - Pas 45 minutash mund të hani kafjall. - Dy orë pas kafjallit, drekës e darkës mos konsumoni as ushqim, as ujë.

(Kosova Sot)

19 orë e 9 minuta më parë
10/12/18