KJO PERIME ËSHTË PASTRUES I ORGANIZMIT, FEMRAT DUHET TA KONSUMOJNË SEPSE PËRTËRIN NGA BRENDA - Shëndetësia - Kosova Sot
KJO PERIME ËSHTË PASTRUES I ORGANIZMIT, FEMRAT DUHET TA KONSUMOJNË SEPSE PËRTËRIN NGA BRENDA

KJO PERIME ËSHTË PASTRUES I ORGANIZMIT, FEMRAT DUHET TA KONSUMOJNË SEPSE PËRTËRIN NGA BRENDA

Lëngu i shtrydhur nga rrepka është ilaç i vjetër natyral, e ndihmon në sekretimin e vrerit dhe është i mirë për shërimin e fshikëzës. Po ashtu, rrepka mirë ndikon edhe në sekretimin e mukozës nga organet e frymë- marrjes, te bronkitisi, ftohjet, gripi, infeksionet e organeve të frymëmarrjes dhe kolla. Në shumë pjesë të botës konsumohet në mënyra të ndryshme, derisa prejardhjen e ka nga Azia e largët. Ekspertët sugjerojnë që femrat për humbje në peshë dhe pastrim të organizmit nga brenda ta konsumojnë si sallatë apo si erëz.

 

 

(Kosova Sot)

22 orë e 3 minuta më parë
17/01/19