TV - Kosova Sot

Një aksident masiv mori pothuajse gjysmën e makinave që garonin në Daytona 500 të së Dielës (Video)

TV >

Pothuajse gjysma e makinave që konkurrojnë në ditën e 61 të garës NASCAR Daytona 500 panë një fund të papritur dhe të zjarrtë në ëndrrat e tyre  në Florida të...

9 orë e 7 minuta më parë

Dëgjojeni Amerikën!

Aliu: Rrezikimi i marrëdhënieve me Amerikën nuk mund të...

12 orë e 43 minuta më parë

Bandat dhe mafia kontrollojnë gjithçka

Hertica: Skandali në Drenas tregoi se ligji nuk funksionon në...

12 orë e 48 minuta më parë
Më shumë