E rrallë: Gjinjët e mëdhenj ia vështirësojnë jetën (VideoFoto) - TV - Kosova Sot
E rrallë: Gjinjët e mëdhenj ia vështirësojnë jetën (VideoFoto)

E rrallë: Gjinjët e mëdhenj ia vështirësojnë jetën (VideoFoto)

Një nënë e dy fëmijëve, gjinët e të së cilës kanë filluar të rriten prej moshës tetë vjeçare, ka pranuar të rrëfej se si gjinjët e saj të një madhësie të rrallë, po ia bëjnë të vështirë jetën, transmeton Kosova Sot Online.

Sherid Larkman, nga Trafalgari i Victoria, zbuloi sesi gjinjtë e saj filluan të fryheshin përgjatë adoloshencës së saj duke e detyruar atë të porosit sutjena të veçanta.

Përkundër torturimin nga dhimbjet, gruaja në fjalë tha se ajo po pret për një operacion plastik për ta reduktuar madhësinë e tyre që prej moshës 16 vjeçare.

Despite suffering from excruciating pain, the woman said she has been on the waiting list for breast reduction surgery since she was 16 years old - and seven years on, she's still waiting

Duke folur për Today Tonight, nëna e re tha se gjendja e saj do të përkeqësohet akoma më shumë nëse ajo nuk hy në operacion së shpejti.

“ Më kanë shkatërruar jetën. E urrej gjoksin tim...Gjithmonë i kam urrejtur. Unë jam shumë e shkurtër për madhësinë dhe peshën që kanë”, tha ajo.

“Nuk dua të përfundoj e shtrirë në shtrat për shkak të tëndosjes në kurriz që më sjellin gjinjët.

“Me gjoksin e madh vjen edhe shumë dhimbje në shpinë, në krahror... unë jam në fazën e parë të sklerozës së lehtë kështu që gjendja ime do të përkeqësohet nëse nuk ka ndonjë ndryshim shpejt.”

She said her crippling condition will only get 'worse' if she doesn't go under the knife soon

Ajo zbuloi se kur ishte vetëm 10 vjeçare gjoksi i saj kishte madhësi DD, kurse në gjimnaz “eskaloj” në G.

Duke mos parë zgjidhje nga të tjerët ajo ka filluar të mbledhë fonde për të paguar operacionin i cili arrin vlerë deri 14,000 dollarë.

(Kosova Sot)

3 orë e 40 minuta më parë
11/12/18