Shikoni se si rrëshqet ky njeri në akull deri sa të… (Video) - TV - Kosova Sot
Shikoni se si rrëshqet ky njeri në akull deri sa të… (Video)

Shikoni se si rrëshqet ky njeri në akull deri sa të… (Video)

Siç shihet këpucët serioze të punës nuk janë zgjidhje e duhur kur duam të kalojmë nëpër akull.

Në video shihet momenti kur Tim Besecker nga Virxhinia ishte nisur për te makina e tij në, me gjasë për të shkuar në punë, por në një çast ai humb balancin e trupit dhe fillon të rrëshqasë në trotuar, transmeton Kosova Sot Online.

Ai shihet se si mundohet për ta menaxhuar situatën përderisa fillon të rrëshqet në rrugë pranë shtëpisë së tij.

Pas shumë tentimeve për të shpëtuar, ai e humb plotësisht kontrollin dhe në fund të trotuarit rrëzohet i tëri.

Për më shumë, shikoni videon:

(Kosova Sot)

15 orë e 49 minuta më parë
10/12/18