Privatizimi i egër shoi shumë vende pune(Foto/Video) - TV - Kosova Sot
Privatizimi i egër shoi shumë vende pune(Foto/Video)

Privatizimi i egër shoi shumë vende pune(Foto/Video)

Qytetarët thonë se procesi i privatizimit dështoi sepse u punua vetëm për interesa personale

 

Image

Ibrahim Abazi thotë se arsyet janë se çdo gjë u kthye në interes personal dhe u shkel prodhimi vendor.

Image

Ajvaz Abazi shprehet se privatizimi, jo që nuk ndikojë në zhvillimin ekonomik, por e varfëroi dhe e shëmtojë vendin.

Image

Abdullah Hamiti thekson se nuk janë respektuar kushte që të vazhdohet me prodhimin te ato ndërmarrje bazike që i kanë pasur, por zakonisht ato janë shndërruar në objekt hotelerie.   

Image

Xhevdet Bekaj konstaton se privatizimi është bërë gabimisht sepse nuk është paraparë që pas blerjes së ndërmarrjeve mjete gjeneruese të sjellin të ardhura.


(Kosova Sot)

17 orë e 12 minuta më parë
10/12/18