Njeriu që ha zjarr (Video) - TV - Kosova Sot
Njeriu që ha zjarr (Video)

Njeriu që ha zjarr (Video)

Gjëra të ndryshme dhe të çuditshme ndodhin çdo ditë nëpër botë. Për disa prej tyre mund të kemi vetëm me të dëgjuar, gjë që edhe ndikon të mos u besojmë gojëdhënave.

Por, a keni dëgjuar ndonjëherë për dikë që ha zjarr?

Hidhini një sy videos së mëposhtme

(Kosova Sot)

10 orë e 24 minuta më parë
19/01/19