Brazili dhe Franca favorit (Foto/Video) - TV - Kosova Sot
Brazili dhe Franca favorit (Foto/Video)

Brazili dhe Franca favorit (Foto/Video)

NT: Shumica e të anketuarve mendojnë se kampionatin e futbollit do ta fitojë Brazili ose Franca

Image

Naim Berisha beson se këtë kampionat do ta fitojë Brazili. “Në finale nuk e di se kush mund të jetë, qejfi ma do të kishim një finale në mes të Zvicrës dhe Brazilit”.    

 

Image

Behxhet Bici mendon që këtë herë kampionatin Botërorë të futbollit, pas shumë vite do ta fitojë ndonjë prej skuadrave që nuk e ka fituar asnjëherë kampionatin. “Porse kush do ta fitojë nuk e di”.

 

Image

Naim Berisha mendon se në finale do të përballen Franca më Belgjikën, kurse në fund kampionatin do ta fitojë Franca.

 

Image

Qendrim Gjuliqi thekson se Franca do ta fitojë këtë vit kampionatin botërorë të futbollit, pasi ka lojtarë më të mirë dhe po bënë një lojë të mrekullueshme. 

(Kosova Sot)

19 orë e 25 minuta më parë
15/12/18