Kim Kardashian dhe gjoksi i saj! - VIP - Kosova Sot
Kim Kardashian dhe gjoksi i saj!

Kim Kardashian dhe gjoksi i saj!

A i keni parasysh ato bonbonet e xhelatinës, të cilët nuk i pëlqen askush? Eh, ata si duket janë të preferuarit e Kim Kardashianit

Se ka një shije (dhe, jo vetëm) bizare, këtë e kemi ditur kaherë. Por, që e ka rrokë "tërpia" për ëmbëlsira, këtë nuk do të na e merrte mendja. Dhe, jo për ëmbëlsira dosido, por për ato të xhelatinës, të markës Haribo. Këto ëmbëlsira dinë të jenë të mrekullueshme, me një kusht, që të të pëlqejnë. Sido që të jetë, Kim u pa në një dyqan në Los Anxheles për të blerë arusha të xhelatinës. Derisa neve, njerëzve normalë, kemi frikë mos po na han arusha, Kimi, sikur një Chuck Noris i vërtetë, e ha vetë arushën, pa ia falë dakikun. 

Image

 

(Kosova Sot)

14 orë e 38 minuta më parë
10/12/18