Modelja Nikki Phillips, elegante në eventin "Femra 'Cosmopolitan ' e Vitit" - VIP - Kosova Sot
Modelja Nikki Phillips, elegante në eventin "Femra

Modelja Nikki Phillips, elegante në eventin "Femra 'Cosmopolitan ' e Vitit"

E kemi fjalën për ishmodelen të shndërruar në personalitet media. Por, sikur që thonë shpesh, një herë modele, gjithmonë modele Dhe Nikki Phillips, 35 vjeçe, rrezatonte me elegancë derisa ishte e pranishme në eventin e ndarjes së çmimeve "Femra 'Cosmopolitan' e Vitit". Gratë që mbështesin gratë, kjo si duket është një kauzë të cilën Nikki e ka për zemër, derisa nuk përton aspak që të na mbajë të informuar me fotot dhe postimet në "Instagram". Ajo, me këtë rast, ndau shpërblimin "Influencuesi i modës i vitit", shpërblim i cili shkoi te Sammy Robinson. Eventi u mbajt në Sidnei të Australisë


(Kosova Sot)

1 orë e 5 minuta më parë
12/12/18