Ëndrra - Vjershat tuaja - Kosova Sot
Ëndrra

Ëndrra

Jam Akili
klasën e parë vijoi
ëndërroj kur të rritem
të bëhem doktor.

T'i ndihmoj prindërit,
dhe të afërmit e mijë
t'a ndihmoj popullin
e vendit tim.

Për këtë ëndërr unë,
shumë do të mësoj, 
që kur të rritem
profesionin t'a ushtroj.


Shkruan: Armend Preteni

1 orë e 3 minuta më parë
Ndërlidhur
20/01/19