A duhet të përdorni makeup të lëngshëm apo pudër - Femra - Kosova Sot
A duhet të përdorni makeup të lëngshëm apo pudër

A duhet të përdorni makeup të lëngshëm apo pudër

Shumë gra përballen me dilemën se a të përdorin makup-in e lëngshëm apo pudrën. Për tu përcaktuar ju duhet të njihni së pari tipin  lëkurës tuaj

Makeup-i lëngshëm është më i lehtë në përdorim dhe krijon një përfundim të mirë në përhapjen e barabartë dhe të lëmuar.

Aplikohet në të gjitha llojet e lëkurës dhe sidomos në lëkurën e thatë, sepse favorizon yndyrën.

Pudra është me të vërtetë metoda më e zakonshme për mbulim dhe natyrisht përbën zgjedhjen më të përshtatshme, nëse keni lëkurë të yndyrshme, raporton Abc

Pudrat e mira luftojnë shkëlqimin anti-estetik dhe ju japin mundësinë e lyerjes së herë pas hershme.

(Kosova Sot)

19 orë e 24 minuta më parë
13/12/18