SHERBELA, BIMA IDEALE PËR PJELLORINË - Shëndetësia - Kosova Sot
SHERBELA, BIMA IDEALE PËR PJELLORINË

SHERBELA, BIMA IDEALE PËR PJELLORINË

Recetat e vjetra janë përcjellë nga gojëdhënat dhe shkrimet e vjetra. Një bimë që ndikon mirë te pjelloria, është sherbela, që normalizon gjëndrat riprodhuese. Kur sherbela merret në mënyrë orale, pakësohen djersitjet, derisa forcohet dhe sistemi nervor. Por, mos e konsumoni në dozë të madhe dhe më gjatë se tre muaj, sepse shkakton irritim të mukozës.

(Kosova Sot)

18 orë e 59 minuta më parë
10/12/18