Ijët janë kufiri - VIP - Kosova Sot
Ijët janë kufiri

Ijët janë kufiri

Kate Hudson tregon këmbët e gjata në mbrëmjen e bamirësisë Ajo ka bërë një hap prapa dhe është tërhequr paksa nga karriera e aktrimit për të kaluar më shumë kohë me djemtë e saj. Me gjasë ky ndryshim i kishte shkuar fort bukuroshes me sy të ndritshëm Kate Hudson, e cila po dukej si në ditët e saj më të mira derisa kishte marrë pjesë në një ngjarje bamirësie. Me këtë rast bukuroshja ka treguar këmbët e saj të gjata dhe fustanin e ndarë deri te ijët derisa kishte marrë pjesë në mbrëmjen "Watch Hunger Stop Charity Gala" në Tokio. Ngjarja ishte një ndihmë për mbrëmjen e bamirë- sisë së Michael Kors, dhe ai kishte pozaur përkrah Kate. Duke punuar me "United Nations World Food Programme", organizata merret me fëmijët në nevojë derisa kanë dhuruar rreth 15 milionë shujta. 

Image

 

(Kosova Sot)

23 orë e 17 minuta më parë
18/12/18