Ja pozicionet më të mira në seks - Dashuri - Kosova Sot
Ja pozicionet më të mira në seks

Ja pozicionet më të mira në seks

Eh! Seksologët kanë vendosur të ndajnë me ju “këshillat më të mira”.

E siç raporton “Cosmopolitan”, pesë ekspertë të seksit krejtësisht të shkëlqyer, japin pozicionet që sipas tyre, ju dhurojnë më shumë kënaqësi gjatë një marrëdhënie seksuale.

Dr. Ruthie Neustifter, një studiuese e seksit nga Ontario, Kanada rekomandon pozicionin “Deep Doggy”. Këtu rekomandohet përdorimi i një peshqiri më mënyrë që mashkulli në çdo shtytje të tërheqë pranë vetes trupin e femrës.

Deep Doggy

Seksologia Emily Morse rekomandon pozicionin “Misionari”.“Për mua është një nga pozicionet e mia të preferuara të seksit”, thotë ajo.

Missionary

“The Do What You Need To Do” zgjidhet nga hulumtuesit e OMGYes, një faqe e angazhuar për të eksploruar se si gratë gjejnë kënaqësi.

The Do What You Need To Do

Tara Struyk, bashkë-themeluese dhe kryeredaktore e Kinkly.com rekomandon pozicionin “68”.

Ndërsa ekspertja Elle Chase, autore e “101 Body-Positive Positions to Empower your Sex Life” (101 Pozicione të trupit për Fuqizimin e Jetës Seskuale) zgjedh “The Ohm”.

(Kosova Sot)

2 orë e 5 minuta më parë
11/12/18