Ju pëlqen tushi në sy? Ja si ta kuptoni cila linjë ju shkon më së miri - Femra - Kosova Sot
Ju pëlqen tushi në sy? Ja si ta kuptoni cila linjë ju shkon më së miri

Ju pëlqen tushi në sy? Ja si ta kuptoni cila linjë ju shkon më së miri

Tushi për sy është mënyra më e lehtë për theksimin e syve dhe grimit. Pos kësaj, është aleat në theksimin dhe mbulesën e mangësive në fytyrë. Gjeni formën e syve dhe kuptoni si duhet të duket linja e dushit në kapakun tuaj, trasmeton gazeta Kosova Sot 

SYTË NË FORMË BADEMI

Një formës si kjo të syve ju përshtatet secila linjë e tushit. Qoftë për shtresë të hollë apo të trashë, nuk mund të gabohet. Pikërisht për këtë, luani me tush dhe kombinoni dukjen për ditë dhe dukjen e thekuar për natën.

SYTË E PIKËLLUAR Sytë,

që këndet i kanë më të lëshuar, në mënyrë të përsosur ju shkon linja e tushit, që fillon pak para mesit të syrit duke shkuar prapa dhe duke u zgjeruar. Tushin në fund të syrit e zgjeroni nga lart, në mënyrë që linja ta ngrejë lart syrin dhe për ta theksuar.

SY TË RRUMBULLAKËT

Sytë e rrumbullakët, të theksuar, tushi do të duhej t'i jepte efektin e syve në formë bademi. Këtë mund ta bëni që linjën e trashë të tushit ta zgjatni në fund të vetullave, rreth gjysmë centimetri. Linja e tushit, që nga fillimi duhet të jetë e hollë që ¾ e syrit të zgjerohet.

SYTË E "OFRUAR" PRANË NJËRI-TJETRIT

Te sytë e vendosur kështu, me tush duhet të krijoni iluzionin se janë më të ndarë. Këtë mund ta bëni me një linjë të dushit, që në pjesën e brendshme të syrit është më e hollë, nga mesi zgjerohet dhe vazhdon deri në përfundim të syve.

SYTË E "LARGUAR" NGA NJËRI-TJETRI

Sytë e larguar në mënyrë vizuale mund t'i ofroni me një linjë të shkurtë dhe të thjeshtë. Linja në fillim është e hollë dhe gradualisht zgjerohet. 

(Kosova Sot)

13 orë e 41 minuta më parë
10/12/18