- OK KIDS - Kosova Sot
Çka janë yjet?

Çka janë yjet?

Yjet janë trupa qiellor të cilët kanë nxehtësinë dhe dritën e vet, trasmeton gazeta Kosova Sot Online.

Ylli më i afërt i është Dielli. Në krahasim me Diellin ka miliarda yje të cilat  janë mira herë më të mëdhej se Dielli.

(Kosova Sot)

11 orë e 40 minuta më parë
17/02/19