Shkëlqejnë Shaik, Fowler dhe Gale - VIP - Kosova Sot
Shkëlqejnë Shaik, Fowler dhe Gale

Shkëlqejnë Shaik, Fowler dhe Gale

Kemi vendosur që t'ju njoftojmë me pamjen e të gjitha modeleve që do të marrin pjesë në shoun e modës së "Victoria's Secret"

Derisa jeni duke i lexuar këta rreshta, eventi i modës i "Victoria's Secret" tanimë do të ketë mbaruar, por ne, si gazetë, mund t'ju njoftojmë për këtë vetëm një ditë më pas, kur të jenë analizuar më mirë pamjet dhe emocionet. Tani vazhdojmë t'ju flasim rreth përgatitjes së bukurosheve për këtë event. Në këtë aspekt edhe Shanina Shaik, Georgia Fowler dhe Kelly Gale kanë vazhduar me përgatitjet e tyre të fundit, para mbajtjes së eventit. Shanina, 27 dhe Kelly, 23 vjeçe, kanë bërë masazh limfatik pak ditë para shout, me qëllim të largimit të sasisë së tepërt të ujit nga organizmi. Në anën tjetër, Georgia Fowler ka vendosur që të flasë më pak me fjalë, e më shumë me foto.  

Image
Image\
 
Image

 

 

 

 

(Kosova Sot)

4 orë e 16 minuta më parë
21/01/19