Rreze lirie - Vjershat tuaja - Kosova Sot
Rreze lirie

Rreze lirie

Kohera te erreta

nxi nga ulerima
lufta pelciste
vdisnin shume trima
mjegull e marre zemra te brengosura
trima te papare kohera te tendosura
por me kohen qielli u hap
rrezet e diellit vershuan prap
zemrat u ngrohen treguan rrugen
rrugen e paqes treguan
lirine dhe ne fund dashurine


Sara Ibrahimi VII sh.f.m.u "Fadil Hisari"
 

4 orë e 2 minuta më parë
Ndërlidhur
19/01/19